Sivut♥

torstai 25. heinäkuuta 2013

uuh monstro unelma

käväisin yksi päiva etsyssä ja katsoin monstro peruukkeja ja sitten näin nämä:


uuuh noi lasit ja toi peruukki <3333 sain näistä just idean uuden nuken luonteeseen. mutta tiphona ei kyllä malliksi kävisi joten Bella saataa saadakin lasit ja mohairin ;)

mul oli teille kt mutta tuli ongelmia laadun kanssa -.- eli siis kt nyt viivästyy parilla postauksell, mutta kuvii on tulossa kun menään tänä viikon loppuna mökille ja olaaan siel joku viikko :) jos sielt tulee random kt ni älkää liittäkö sitä tohon draama tarinaan mitenkää :)


mut nyt kuvii jotka otin stellan kaa:

 can I hold your hand

 Bff

 I dreamed of us


uuh Sofia nättimys

 Oops

 lovelovelovelovelove

 I´m a mermaide


 I´m the cutest ever
 just walk
 Bellurapallura

 mun toiset uudet converset

 Stella on sniikki

niih...joo...mmmh...ota vaa ne housut pois


niin mutta mutta :D 

jos myyn Ricin onko joku inostunut ostamaan herraa? 
en ole vielä varma myynistä mutta onko ostajia :)

mutta ensi kertaan ja mökki kuviin 

xoxo: jätti ja nuket

10 kommenttia:

 1. Äiti ei suostu ostaan mulle välttis Katia... -.- Koska se sanoo että sain just Molliksesta lisäkäsii sekä ne kengät. Ja myös se että haluisin sen taen seuraavaks... :´/

  Et oo tosissas! Mä siis oikeesti hyppäsin katon läpi kun huomasin pari viikkoo sitten, kun Raiki oli tullu pullip Styleen. mutta äiti ei suostunu tilaan sitä ja nyt se ei enää oo siel myynnis :( Nyt oon ettiny sitä kaikki alta, mutta se on joka paikasta loppuunmyyty! Enkä ebaystä välttis haluis tilaa kun siellä se on aika kallista... Mutta siis jos saan äidiltä luvan, niin mä niin varmasti niin haluun niin ostaa niin Ricin ♥♥♥ Tuleeks stock-kamat mukaan? Mikä peruukki? Onks herralla obitsua vai ei? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Stoc vaateet tulee mukaan ja heralla on nyt musta mohair :) ja joudun laittamaan aika korkean hinnan koska uutena maksoin 150€ joten jotain 120€ :)

   Poista
  2. Okei :) Joo, ei se mitää koska tiiän et se on maksanu aika paljon kun oot ostanu ebaystä. sielhän on aina aika korkeet hinnat...? Kuvii voisit laittaa mun s-postiin: worldofmypullip.blogspot.com
   tai sitten postaukseen

   Poista
  3. Kattelen myös Katia, kun sekin on myynnissä :) Tää kysymyksenä Katiin liittyen, jos ostan sen ja haluun uuden kustomin niin tuleeko lisähintaa? ;)

   Poista
 2. Ja saisko lähikuvaa meikeist yms?

  VastaaPoista
 3. Niin, pysyykö Katin pää hyvin paikoillaan, ettei se kallistu taaksepäin? :) Ainakaan hirveesti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se kalistuu hieman taakse tai eteen päin riipuu asennosta, mutta sen saa korkattua teipillä

   Poista